Skip to content

O nama

Naša vizija, misija ..

Utemeljeno je 2003. godine u Slavonskom Brodu, rješenjem izdanim od Ministarstva znanosti i obrazovanja. Svi programi verificirani su od MZO-a.

1

Vizija

Vizija POU Libar je biti prepoznatljiva vodeća obrazovna ustanova na tržištu RH koja provodi obrazovanje surađujući s realnim i javnim sektorom stvarajući društvo zasnovano na cjeloživotnom učenju.

Osiguravanjem kvalitetnih stručnih kadrova , suradnjom s vodećim pravnim subjektima koji će svojim mentorstvom osigurati kvalitetan kadar s ciljem većim zaposlenjem i garancije unaprjeđivanja učinkovitosti i kvalitete rada zaposlenih polaznika te razvoja programa obrazovanja koji su prilagođeni tržištu rada.

Misija

Učilište POU Libar potiče cjelo životno obrazovanje kao temeljnu odrednicu modernog čovjeka u društvu znanja.

Misija POU Libar je prilagoditi se zahtjevima tržišta rada te razvijanju inovativnih programa obrazovanja koji će omogućiti polaznicima ostvarivanje prednosti prilikom zapošljavanja te napredovanje na radnim mjestima.

library-488690_1920.jpg
Pou_Libar (4 of 50)
Pou_Libar (43 of 50)

POU Libar

O nama

POU Libar osnovano je u Slavonskom Brodu i već duži niz godina građanima daje mogućnost dodatnog školovanja i doškolovanja. Program POU Libar prilagođen je Vašim potrebama. Obavljamo djelatnosti osnovnoškolske i srednjoškolske naobrazbe odraslih, djelatnosti glazbenih i srodnih škola van redovitog školskog sustava, djelatnosti u svezi sa osposobljavanjem, usavršavanjem i prekvalifikacijom mladeži i odraslih izvan sustava redovitog školovanja, scensko-glazbena djelatnost, tečajevi stranih jezika, tečajevi informatike u suradnji sa našim partnerom In Optimum.

POU Libar

Utemeljeno je 2003. godine u Slavonskom Brodu, rješenjem izdanim od Ministarstva znanosti i obrazovanja. Svi programi verificirani su od MZO-a.


Pravilnik POU Libar

Prava, obveze i uvjeti školovanja u programima srednjoškolskog obrazovanje odraslih, utvrđeni su zakonom o obrazovanju odraslih te pripadajućim pravilnicima o obrazovanju Pučkog otvorenog učilišta Libar