Skip to content

Upisi na program mikrokvalifikacije (tečaj) ručne masaže u tijeku!

  Umijeće masaže – besplatno!

  Neka vaše ruke postanu sredstvo za ozdravljenje, relaksaciju i blagostanje. Predstavljamo vam naš besplatni program mikrokvalifikacije (tečaj) klasične ručne masaže, financiran vaučerima za obrazovanje. Savršena prilika da naučite vještinu masaže i obogatite svoj život i karijeru! Mikrokvalifikacija se upisuje i u radnu knjižicu!

  Što Vas čeka na edukaciji?

  Edukacija traje 300 sati i mješavina je interaktivnog učenja, praktičnog rada i samostalnog istraživanja. Nudimo fleksibilnost s teorijskim dijelom koji se može pratiti online, u realnom vremenu, omogućujući vam da učite na vama najpogodniji način. Praktični dio provodit ćemo u specijaliziranim kabinetima ili kod naših suradnika.

  Što će te naučiti?

  • Razne tehnike: Od glađenja do gnječenja, sportska i relaksirajuće masaža, naučit ćete sve pokrete klasične ručne masaže.
  • Prilagoditi svoj pristup: Kako prilagoditi masažu za različite dijelove tijela – od dekoltea do stopala.
  • Zdravlje i sigurnost: Postanite stručnjak u primjeni higijenskih mjera i zaštiti okoliša.
  • Profesionalni razvoj: Razvijte vještine potrebne za planiranje i upravljanje trajanjem tretmana te zbrinjavanje otpada.

  Zašto se prijaviti?

  • Besplatno obrazovanje: Zahvaljujući vaučerima, ovaj tečaj je za vas besplatan!
  • Praktično Iskustvo: Stjecanje iskustva kroz rad na stvarnim slučajevima u realnim uvjetima.
  • Certifikat: Nakon završetka tečaja, stječete mikrokvalifikaciju koja će obogatiti vaš životopis, i koja se upisuje u radnu knjižicu

  Kako se upisati?

  Broj slobodnih mjesta je ograničena, stoga nemojte čekati! Ovo je vaša prilika da postanete stručnjak za masažu, potpuno besplatno. Prijavite se danas i započnite svoje putovanje u svijet masaže!

  Više informacija o Pučkom otvorenom učilištu Libar te vaučerima možete pronaći na linkovima ispod ovog teksta.