Skip to content

Započeli upisi u besplatnu edukaciju za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa/knjigovotkinja

  U današnjem dinamičnom poslovnom svijetu, stručnost u knjigovodstvu ne samo da otvara vrata karijernih mogućnosti nego i predstavlja temelj uspjeha svakog poduzeća. POU Libar najavljuje početak upisa u program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa/knjigovotkinja. Ovo je  program koji je već brojnim generacijama polaznika omogućio da postanu stručnjaci u ovom, na tržištu rada uvijek potrebnom, zanimanju!

  Besplatna Edukacija zahvaljujući Vaučerima HZZ-a

  Jedinstvena prilika nalazi se pred vama – pridružite se ovom aktualnom programu potpuno besplatno, zahvaljujući vaučerima koje financira Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ). Ova izvanredna mogućnost omogućava vam da bez financijskog tereta steknete vrijednu kvalifikaciju koja će vašu karijeru usmjeriti prema uspjehu.

  Korak Prema Novoj Karijeri

  Svaki polaznik koji uspješno završi program dobiva Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa/knjigovotkinja, koje se upisuje u e-radnu knjižicu. Ova kvalifikacija nije samo potvrda vašeg znanja i vještina, već i vaša ulaznica u svijet profesionalnog knjigovodstva.

  Program Obrazovanja

  Naš program, koji traje 350 sati, dizajniran je kako bi polaznike detaljno upoznao s tajnama knjigovodstva kroz kombinaciju teorijskog učenja i praktičnog iskustva. Teorijski dio nastave, koji  traje 85 sati vođenog procesa učenja i poučavanja, po potrebi se može pratiti i putem online prijenosa u realnom vremenu, uz pomoć najmodernijih aplikacija za virtualno učenje.

  Učenje temeljeno na radu uživo, u trajanju od 140 sati, odvija se u specijaliziranim učionicama.

  Svemu nabrojanom treba dodati i samostalne aktivnosti polaznika, u trajanju od  125 sati, kojima se utvrđuje naučeno gradivo I jača samopouzdanje i samostalnost polaznika.

  Program je pažljivo osmišljen da odgovori na sve zahtjeve tržišta rada. Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim ili stvarnim uvjetima uz korištenje knjigovodstvenog softvera.

  Kompetencije koje se stječu programom:

  • provjeriti ispravnost zaprimljene dokumentacije (likvidatura) ovisno o sklopljenom ugovoru s klijentom
  • provoditi popis imovine i obveza te usklađivanje dobivenih podataka sa stvarnim podacima
  • voditi blagajnički izvještaj, odgovarati za točnost blagajne i knjižiti u financijskom računovodstvu
  • obračunavati i refundirati troškove po putnim nalozima
  • zaprimiti i evidentirati ulazne račune u knjizi ulaznih računa
  • izračunavati cijene zaliha
  • izrađivati kalkulacije po nalogu
  • obračunavati amortizaciju
  • provesti knjiženja na osnovu knjigovodstvenih isprava te obrađivanje knjigovodstvenih i računovodstvenih podatka
  • obavljati usklađivanja stanja imovine, potraživanja i obveza
  • obračunavati i isplaćivati plaće i ostale naknade zaposlenicima
  • ažurirati izvještaje u aplikacijama
  • izrađivati podlogu za redovna izvješća ili izvješća po nalogu za unutarnje i vanjske korisnike te nadležne institucije
  • komunicirati s poslovnim partnerima u svojem području/djelokrugu rada u skladu s etičkim kodeksom svoje organizacije i pravilima poslovnih partnera
  • poštivati standarde u zaštiti i čuvanju povjerljivih podataka u svojem području rada, kao i osobnih podataka stranaka, klijenata, kupaca, dobavljača i poslovnih partnera

   

  Iskusni Predavači – Garancija Uspjeha

  Pod vodstvom vrhunskih stručnjaka iz područja knjigovodstva – Mirjane Decorti, Franka Tolića i Gordane Prebeg – svaki polaznik će dobiti priliku da uči od najboljih. Njihovo bogato iskustvo i stručno znanje temelj su na kojem je izgrađen ovaj program, temelj koji osigurava da ste vi, kao polaznik, u najboljim mogućim rukama.

  Ne propustite priliku da besplatno otvorite prvo poglavlje svoje nove karijere! Pridružite se POU Libar i započnite svoje putovanje u svijet knjigovodstva već danas. Vaša budućnost u financijama počinje ovdje, s nama.